Hvad bruger man en stylecoach til?

 Jeg er certificeret Stylecoach v/ Stylewise Academy    Tini Owild - København, 2011.

STYLECOACH FOREDRAG:  

   Til dig som elsker at få nye tips, om alt hvad der hører til din garderobe. Jeg øser glad ud af de spændende ideer og gode råd, som vil gi` dig et større overskud, når du hver dag skal ud, og være den bedste DIG - du kan være.  

     I er eksempelvis en flok veninder/kollegaer/naboer - måske en pigeklub, eller en polteabend flok.

 Jeg introducerer jer for de forskellige kropsformer og  kernetyper, og fortæller om, hvorfor det er så vigtigt, at vide lige præcis disse ting om sig selv.

 Hvordan I undgår fejlkøb, hvordan tøjet kan sættes sammen på nye måder, og hvorfor det er så vigtigt at holde fast i sig selv, og forstå hvorfor noget virker for din veninde og noget helt andet virker bedre for dig, er også blandt de mange emner.

  Jeg kommer ind på hvordan farverne har indflydelse på vores humør, og hvorfor det netop er godt at tage noget blåt tøj på til en jobsamtale.

   I får fif til at få ryddet op i jeres klædeskab, så der lige præcis kun er det tøj, som I er allermest glade for at ha` på.

  
 I vil opdage hvor spændende
 det bli`r at gå på opdagelse
 i jeres eget klædeskab igen.

Så glæd jer til at blive bombarderet med nyttige og fantastiske tips og ideer om mode, som I kan bruge derhjemme hver dag.


Det tager ca 1 1/2  - 2 timer.

Private : 8 - 20 pers : Pris kr. 200,-pr. pers 

Foreninger : Fra kr. 2500,- 

Del siden